Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett gift..

Kallar dom
fula människor..
skadeglädjen lyser
i deras ansikten
när andra faller
för deras krokben..
avundsjukan i sin fulhet
genomsyrar deras liv..
ett förödande gift
för dem själva....






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 01:30



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ett av människans egna gift. Istället för att känna glädje med någon så förgör de sig själva med detta gift.
2009-01-21

    Maria Malm
Det är så sant. De lider mest själva av den och den förstör mycken glädje, för sig själva och för andra.
2009-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Vi har sett dem här på poeter.se.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP