Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som vanligt

 

 

jag gör
så som jag alltid gjort
kliver upp
sätter på bryggaren
doften av Zoega's fyller köket

jag sätter mig vid köksfläkten
tänder en cigarett
av ett billigt märke
kliar mig lite i huvudet

 kaffet
smakar precis som vanligt
starkt
med en liten gnutta mjölk

vädret
är precis som vanligt
lite ruggigt
med dofter av bensin
och lort


varje morgon
det är precis som vanligt

vad skulle hända
om det var totalt annorlunda?




Fri vers av Latifa Baker
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 08:42



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Haha, jag förväntar mig en halsbrytande fortsättning!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet