Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvarning

en blick

som en blixt
av ljuset hastighet
slog du undan mina ben

som stormens vilda vindar
drog du mig till höjder
där endast hjärtat existerar

drabbad och fångad
glömd av förnuft och verklighet
och mina skor

men det är väl det som kallas frihet
(om så för några sekunder)




Fri vers av ia VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-22 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP