Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mitt barn

Du tog mitt barn
Det som frös ihjäl med ansiktet mot isen

Efter att du tagit mina konturer

Jag skrek aldrig
Det var ju mitt fel

Du tog mitt barn




Fri vers av Sara Se
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-08-27 18:51



Bookmark and Share


  yoyyo
hur du beskriver, de e jäkligt bra.

diggar dig!
2006-04-29

    Agnieszka
Du fick mig att rysa.
2005-10-01

  Morvern
Kort och starkt, väldigt träffande och får igång fantasin...
2005-09-22

  Jessi
Så hemsk!!
2005-08-27

  Amy (F)
Oh herregud!
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se