Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkvärt


vi är berikade med en mun och två öron

inga ord är sagda
utan mening

hur kan då 
tystnaden ge
mer än så




Fri vers av ia VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-23 11:30



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tystnaden mellan själar där man förstår varandra till fullo utan ord den är ljuvlig.
2009-01-24

  Fredric
jo det skall jag förklara för dig...

det du skriver mellan raderna är det bästa... Det som min hjärna tolkar! Applåd!
2009-01-23

  Fredrik Stillesjö
Hej ia!

Ja, på något outgrundligt sätt "läcker" tystnaden de visaste sanningarna... Hälsar Fredrik
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP