Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för all del, tänk inte på mig, det gör jag så jävla bra själv

inlindad i otillräcklighet
för andras väl skull
gör mig så jävla arg

men bara på mig själv
för att jag tillåter det

omtråcklad och nästlad
för att orka ge
mer än man får
i tron på att någon dag
få tillbaka

kanske...
en vacker dag...




Fri vers av ia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-24 01:44



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Frustration över givandets dilemma och en dag är det din tur att få.
2009-01-24

  Nikolai Jungsin VIP
Att ge i förhoppning att få tillbaka är som en snetripp
grundreceptet till frustration..

att ge sig själv är en bättre start sen kan de som vill ha något be snällt kanske?

Starkt skrivet
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP