Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGEN DÅ JAG RÖKTE MIN DAGBOK

Det var inte alls dag
det var inte ens natt
det var
inan någon av dem
bestämt sig vem som skulle
ta hand om tiden

Skymning

Då var det
När jag rev min dagbok i bitar
och rökte den
drog ner djupt
ända ner till
fjärde kammaren
i hjärtat

Och fan
jag blev inte ens hög.

Börjar igen

2009-01-24

"Kära dagbok, idag skrev jag
en dikt om din föregångare
den blev inte bra, men det kan man ju inte
alltid räkna med." 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-24 14:32



Bookmark and Share


  nattpoesi
riktigt kreativt och snyggt!
2009-01-30

  isabel louise
Man ler när man läser dessa rader. Gillar den mycket, andra stycket är jättebra!
2009-01-24

  Mona*
Ler stort, men undrar vad det fanns för låga saker i den gamla...
2009-01-24

  notsomad
mmmmmmmmmmm..bara älskar titeln på denna, "Dagen då jag rökte min dagbok"...bara den meningen är storslagen poesi.
2009-01-24

  MeAmmie VIP
I skymningens timme kan mycket märkligt hända! Du kurade skymning med en dagbok i pipan och symboliskt gick den ändå upp i psykedelisk rök ! Din uppföljning i den nya dagboken fick mina sammetsläppar att le! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-24

    ej medlem längre
Du skriver otroligt bra! Minnen.. beslut.. lämna bakom sig.. gå vidare .. nystart.. Men nu mer mogen och realistisk .. så läser jag iaf
2009-01-24

  Tera
"Då var det
När jag rev min dagbok i bitar
och rökte den
drog ner djupt
ända ner till
fjärde kammaren
i hjärtat"

Haha..
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth