Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen flyr

Jag har en spegel där man kan se in i varandras själar
Där ögonens vilja återges i dess djupa yta.
Känslan av glasets perspektiv ger en stilla inblick i vårt innersta
Alla tvivel flyr när vi förenar våra blickar
Den glänsande ytan blir viskningar av sanningar
som fångas upp i ögonvrån.
Om du ser in i djupet ser du livet i all dess skönhet, men glöm inte dess grymhet!
Stå upp mot orättvisor så speglar spegeln ett vackert djup!




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-27 22:23



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej DuAmmie!

Det låter som en god terapi för par i kris. Ta plats sida vid sida, gärna utan kläder, framför spegeln och betrakta sig själva utifrån och samtidigt se sitt eget inre. Undra: vem är jag och vem är du? Vill vi verkligen skilja dessa två åt? Vad kan vi göra för att hela det som håller på att söndras?
Värt att försökas?
2009-02-01

  Nasrin
längtansfull och vackert!
2009-01-30

  Dr Jimmy Johansson The 777
Svårt svart svar,,,,,,,,,,
2009-01-28

  Andunelen
Vacker poesi om två människor. Vackert till det oändliga.
2009-01-28

  Cosmic Johanna
Mjuk röst på poesi himlen....vackert, applåder!
2009-01-28

  Lotti
längtans djup.....
2009-01-27

  Eva Langrath VIP
Längtansfull text där lögnen flyr bort.

Eva
2009-01-27

  Miss Mod
Innerlig längtan, kärlek..........
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP