Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv i all brådska glöms bort fort

hur gör man omvänd
känsla rätt igen
vill älska dig

lyckan när du är borta
kvävd när du kommer hem
ändå saknar jag dig

fläckar på näthinnan
stör det klara
jag vet att det finns

frågan är bara
vart ska jag sluta leta




Fri vers av ia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP