Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena liten söt och rar.


Lena liten söt och rar
gör sig nu så vacker
tänker vemodigt på
en man som troget
väntat i kulissen.

Med mörka harmsna
ögon har han sett på
henne i kärlek och
i vrede
- frågat varför duger
inte jag.

Lena liten söt och rar
trött på att ensam vara
frågar sig stillsamt
samma sak
visst duger du
men duger jag.

Kom säger han
- och som lekande barn
faller de flämtande
av skratt ner i hennes
säng.

Vad du har varit svår
Lena säger han
… gift dig med mig.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-01-25 12:00



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vad gulligt ! jag stor-ler ! Tack.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real