Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så undrar dom varför jag skar ut deras ögon?

Läskigt egentligen hur döda tittar
hur de inte ser men ändå
Blicken liksom följer en genom rummet
och vill reta mej narra mej de stirrar
stirrar rakt igenom mej och talar till mej och
hånskrattar genom ögonen och inte
ens de som inte ser
kan låta en djävel mörda ifred.

Och så undrar dom varför jag skar ut deras ögon?

Det är som skogen med mossan och myren och
alla hundra små sporer som radiostyrda
siktar in sig på mej och förföljer mej när jag bär och
fattar dom inte att kroppar äter sig
in under huden och stirrar
och äter och jag klafsar och allt är blött
och ögonen stirrar och glor
små kameror i varenda spor

Djävla radiohandlare, jag ska ta varenda jävel!


,




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP