Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång, jfr Miriams sång efter Gud förde Israel ut ur Egypten...


Herren är en stridsman


Herren är en stridsman
Herren är hans namn
Han frälste oss ut ur Egypten
Ur fångenskap och skam

Herren är en stridsman
Herren är Hans namn
Han kommer åter till jorden
Han kommer till Israels land

Vi är ett folk på vandring
Vi är ett folk satt i brand
Vi vandrar i öknar bland stenar
Mot framtid i återlöst land

Ett hopp om att leva med Honom
Som vunnit vårt hjärta och liv
Men redan nu här på resan
Vill vi sjunga hans ära och pris

Du är med oss på vandring
Vi går i ditt segertåg
Du för oss framåt i din kraft
Vi går i din sanning och nåd

Halleluja vår Herre
Du kommer att döma vår jord
I rättfärdighetens klädnad
Och bjuder oss in till bord

Halleluja vår Herre,
Halleluja
Halleluja vår Herre,
Vårt lejon vår konung vår Gud




Fri vers av rebecca d
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 19:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
Applåd och bokmärke!
2009-01-25

  Larz Gustafsson VIP
En underbar lovsång till Konungarnas Konung och Herrarnas Herre, Jesus Kristus, som är det segrande Lejonet av Juda.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d