Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem har inte sett bilderna av Indiens röda solnedgångar?


Förklaring - haiku

Röken från koskit
ger solnedgångens skönhet
i Indialand




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-26 14:04



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo och skit brinner ju som bekant...:)
2009-01-26

  "Silver" VIP
Haha, verkligen? Stilig förklarande haiku, så vitt jag förstår! "Rodnad" kunde vara ett alternativ till "skönhet" men å andra sidan är kontrasten mellan "koskit" och "skönhet" helt underbar ... applåd!
2009-01-26

  halmstrå
solen som skimrar
rätt genom slummens dofter

vackrare än ord
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon