Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Kostnaden för frihet
är att våga följa vägen
och ej vända om

Vid många vägskäl lär du tveka
och tro att tryggheten
finns där du redan har varit

Du är inte längre den du har varit
nu när du vägen vandrat
så låt dina steg vara stadiga
och föra dig
mot himmelen.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 05:54



Bookmark and Share


  Tino
Vilken jävla stark text, riktigt riktigt tagen alltså!
Bokmärke
2013-03-02

  En strimma av guld
Mycket bra skrivet.
2009-01-27

  peter markurth
detta var bra skrivet..
2009-01-27

  Olof Dahlin
Mycket insiktsfullt!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla