Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemlösare

Om du väljer att lämna
väljer att fly
så kommer du snart att inse
att dagen inte längre är dag
att natten inte längre är natt

Som en virvel i ditt inre
blir du vilse
vilse i tomhet
vilse i mörkret
för dina problem
har aldrig
varit större.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 06:06



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Så sant!
2009-01-27

  Tim Söderberg
Fly eller fäkta, vi väljer själva.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla