Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet

För de som svälter
för de som kämpar

Vad ger oss rätten att ta
men aldrig att ge?

Överflöd är för människan ett stort behag
men aldrig till hennes fördel

Vem vill ha extra
när det finns de som inget har
fattiga
svältande barn
rika svin
med börsen full av lidande.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 06:34



Bookmark and Share


  Psycrealm
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”

Hunter S Thompson

x
Dr. Dre day
"Dr in the field of Gonzo"
2009-06-12

  peter markurth
håller med i det mesta,många säger detta ,formar det på olika sätt,men var finns ni om några av oss tänder branden vilken kastar kapitalets diktatur av oss?

snyggt i diktform..kul att detta skrevs..
2009-01-27

  Olof Dahlin
Girighet - så jävla osexigt ;)

Du skriver väldigt bra. Jag blir inspirerad!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla