Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora havet

Jag vill

Jag vill
vad är det jag vill?

Alla vill så mycket
snubblar
på en dröm
drömmarna är stora
men
det är ett helt hav
mellan tanke
och handling

Om vinden är stark
och rodret står rätt
så är det bara hoppet
som kan drunkna

Och då förblir min vilja
en dröm.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 06:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där havet upplever jag ofta.
Väl skildrat.
2009-01-27

  Olof Dahlin
"Om vinden är stark
och rodret står rätt
så är det bara hoppet
som kan drunkna"

Kanon!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla