Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Så full av hat
så full av ångest
skylla på andra
kasta det
på dem oskyldiga

Låt hatet sjunga sin mörka sång
men glöm inte var din vrede den kom ifrån

Du bör tänka på din medmänniska
och glömma blodet
då kanske du finner tröst
hos den du minst anar

Låt dem inte fånga dig
de onda orden
hat
ångest
vrede.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 535 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 07:05



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Kraftfullt!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla