Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly me to the moon

Försvinn!

Ta mig bort från denna mörka håla
låt mig flyga bort från denna oro
koppla bort mig
från mina betongskor
för jag sjunker



Oj, vad lätt det gick!

Plötsligt
mår jag bra

Jag flyger över skyarna
men till vilket pris?



Jag vaknar nästa dag
på samma plats
med dubbelt så tunga skor.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 07:21



Bookmark and Share


    påslakan
SJukt bra text!
2009-01-29

  Olof Dahlin
Gillar denna starkt!
2009-01-29

  Larz Gustafsson VIP
"Concrete shoes" som Plasmatics sjöng.

"Fly me to the Moon and let me swing among the stars.
Let me see what life is like on Jupiter and Mars."
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla