Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens jargong

Kärleken är vårat livs största mysterium
kärleken är som tystnaden
den finns överallt
men man får sällan något svar

Jag älskar
att älska
och bli älskad

Men precis som ett ljus
kan lågan lätt slockna

Då dör vi

Så låt oss därför ge extra mycket kärlek
till oss själva
så att jakten
kan fortsätta.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 07:44



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Kärleken är grunden i det mesta. Kärleken som du skriver här nedan gillar jag speciellt, men hela dikten är värd att läsa emellanåt så jag spar den som ett bokmärke.

"Jag älskar
att älska
och bli älskad"
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla