Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtevän

Min vän
ge mig värme
skänk dina tårar
och vi ska tillsammans
erövra

Du är inte längre ensam

Som ett lejon
korsar du savannen
starkare och snabbare
än någonsin

Ge aldrig upp
så länge man har en hjärtevän
finns det fortfarande hopp
om fred på denna jord

Önskar att vi alla kunde vara vänner
och aldrig mer
låta några liv gå till spillo.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 753 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 07:59



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Hjärtevän, vilken värme och ord.

"Ge aldrig upp
så länge man har en hjärtevän
finns det fortfarande hopp
om fred på denna jord"
2009-01-27

  Olof Dahlin
Så vackert skrivet! Ge aldrig upp. Du är enastående!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla