Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaliber

Det kostar dig inget
att le mot den hemlöse

Det minsta vi kan göra
är att ge ett varmt leende
då parkbänken ofta är kall
och ensam

Men istället ser vi ner
på dessa liv

En man med en historia
värd lika mycket
som alla oss andra

Tragedi
föder dessa spöken
som har ingenstans att vandra

Sträck ut din hand
visa att du är en människa
av högsta kaliber

Vi ska icke döma.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 08:13



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Mycket medvetet!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla