Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad


Det där med ångest
är så
ångestfyllt
fyllt
med ångest
ångestfylld
fylld

och jag känner mig
inte alls
rolig
snarare orolig
olustig
illa till mods
modloken
i själen
om den nu sitter
här
inne
inombords

och jag vill
ta reda på
vad du gör
och undrar
vad du inte gör
när jag inte vet
när jag är
omedveten
inte vid medvetande
ovetande
om vad du gör

omedvetet
blir jag orolig
inte lustig alltså
inte rolig alls
utan
orolig
otroligt
o rolig

Förvirrad




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious