Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så förunderligt

Så förunderligt vackert
när du går förbi
en liten människa
ett eget namn

Så förunderligt magiskt
att i dina fotspår
små knoppar av
livsglädje spränger fram

Så förunderligt stilla
världen blir
när du vänder dig om
leende ser mig
och du rusar in i min famn.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 06:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kommer att tänka på mitt barnbarn..som blev ett år för några veckor sen..han är förunderlig..och din dikt är förunderligt fin
2009-01-28

    sunnanvind
Underbart! Vilken bild, vilken känsla du frambringar genom dina vackra formuleringar!
2009-01-28

  durr
En tid man har dem till låns sådär omedelbart
En text att bli rörd av
2009-01-28

  blackandwhite333
Dessa små underbara under. Tänkvärd.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP