Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar
de glömmer
att vi bara är människor
med val och kval

Välja och svälja
ångra ej

För valet är kvalet




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 474 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-28 13:16



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Ja, man gör vad man gör. Bara att köra på!
2009-01-29

  En strimma av guld
Drömmen kan vara skön och ibland kan det vara skönt att inte behöva ta konsekvenserna som i verkligheten. I drömmen är det oftare lättare val. Har läst den om och om igen. Tycker den är bra.

"För valet är kvalet"
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla