Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUNK

Vrålar tills något spricker inuti mig…

Det är frustrationen.

Vrålar tills något växer inuti mig…

Det är Viljan.

Vrålar tills Babylon faller.

Det är kärlek.




Fri vers av "Dempa"
Läst 488 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-28 14:49



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Viljan! Bra gestaltat!
2009-01-28

  ockerconny
Skrik ännu högre Dempa..

För bruset dämpar våra rop.




Ses på barrikaderna!




Väl skrivet.


Mvh
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"