Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligger på din arm

gryning

i horisonten färgas himlen röd
snodda lakan vittnar om natten
djupa andetag fyller rummet
som för några timmar sedan ekade av lust
nu avslappnande sömn

jag ligger på din arm känner värmen från din kropp

din närhet ger mig ro

 

 

 



 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-28 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön poesi!
2009-01-31

  En strimma av guld
Närhet och värme är viktigt och det behöver vi mycket av.
2009-01-29

    johanni
Låter väldans gott, Närhet och värme kan läka mycket.
/Johanni
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan