Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rop i natten

En patetisk orm
det är vad jag blir kallad
funderar
fokuserar

Men kan ej förstå
vad jag gör för fel?

Hon sover
Jag är vaken

Som ett frågetecken
sitter jag i natten
medan hon
är i drömmarnas värld

Frustrerad
ledsen
Vad är jag?

Sömnlös
och
harmlös

Gör aldrig en fluga förnär
allt för att behaga
utan att beklaga

Nu är allt suddigt
kan inte förstå

Kanske bättre att glömma
och
åter igen börja drömma.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 02:31



Bookmark and Share


    Danielle
gör du även dig själv lycklig nån gång?
lever du bara för de andra brukar man vara lycklig på ytan.. men vad säger din själ dig innerst inne?
är du lycklig ofta?

- om inte-
börja ta hänsyn även till dig själv och din själ. skaffa "självinförsikt". Dyk in till djupet av din själ, där finner du svaren på alla frågor!
2009-01-30

  En strimma av guld
Vilken fin beskrivning. Patetisk????? Det är du inte utan jag skulle nog snarare vilja säga att det är nog den andra personen som inte kommit så långt som du.

"En patetisk orm
det är vad jag blir kallad
funderar
fokuserar "
2009-01-29

  Olof Dahlin
Wow, du är grym Tim. Förstår du har det kämpigt med tjejen... En patetisk orm är du inte, så mycket vet jag. Och du, bra form, bra disposition.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla