Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är vissa nätter värre än andra om man önskar att man fick vara frisk som de flesta andra.


Natten

I vissa fall kan man
nästan höra hur leden vrids
om och ledkapseln fylls av
sprängande gift och hur det knäcker
till när allt brister.

Hjärtat dunkar
osammanhängande och det
enda man orkar tänka på att snart
så är det morgon.

Att få möjligheten att
krama er gör natten
nästan njutningsfull.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-29 06:49



Bookmark and Share


  durr
Åh
Den påminner om boken jag läste ut igår.
"Till sängs med Frida Kahlo"
2009-01-29

    Calin
Du fångade natten fullt ut.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP