Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga dagen

Varför tappa motivationen
när jag ständigt blir motiverad
När folk försöker berömma
beröra
och
icke döma

Dessa människor
i min omgivning
är underbara

Men i mitt lilla fängelse
är jag så liten
med så begränsad handlingskraft
Men jag försöker
trots att morgonen är tung

Tror nästan
att det som dukas upp för dagen
är motsträvigt svårare att fånga
än det
oförutsägbara
det
spännande som varje dag har att ge

Därför blir det kanske inte alltid så bra
men när det blir bra
så blir det
riktigt bra.


"Karpe Diem"




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 09:08



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Kanonfint! Insiktsfullt och medvetet, som brukligt med dina dikter.

"att det som dukas upp för dagen
är motsträvigt svårare att fånga
än det
oförutsägbara"

Tror du har en poäng där... :)

"Därför blir det kanske inte alltid så bra
men när det blir bra
så blir det
riktigt bra"

Tack för den sköna rysningen längs min ryggrad :)
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla