Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuka

Svartsjuka
den värsta sjuka
som en pest
på en fest

Men mest jobbigt
för den svartsjuka
sårad som på ett slagfält
trängd av ilska
ska jag krossa all konkurrens

Vilken dum känsla..




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-29 09:46



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt ,gillar slutet..
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla