Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overklighet

Jag är inte dum
Jag vet att du ser
hur sliten jag är

Men förlåt
jag har blivit biten
av gyllene tänder
ung och dum
nu finns det ingen återvändo
men det gör inget

Det finns ingen återvändo
blodet smakar gott
och
förvandlar mig
till den grymmaste best
med förmildrande känslor
avtrubbad
fylld av glädje

Och
en lättare verklighet väntar
overkligheten.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 10:52



Bookmark and Share


  Just Emotions
mmm starkt text med massor av känslor..
Gillar sättet du formar texten på.. orden är rakt på sak! bra!
2009-01-29

  Olof Dahlin
Mmmm, gillar. Känner igen mig ;)
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla