Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där jag går mot


mitt i
kupolen
av guld

bärandes
min trasighet

som släpper
igenom

dig

oskadd




Fri vers av rebecca d
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-30 12:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till "5uppmärksammade texter"!
2009-02-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Tycker mycket om den här. Fin.
2009-02-05

  Bibbi VIP
Skriver under på Michaela här och bokmärker.
2009-02-03

  Michaela Dutius
släpper igenom dig oskadd...de orden ska jag bära med mig
2009-02-01

    Mejja
Så stort!
Läser om och om igen.
2009-01-31

  Rachel Roth
fantastiskt!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d