Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur trodde du

Vi färdas över en hård yta
liken förrutnar i blomrabatterna
vid ditt fönster
Det märks inte förrän lukten
når dina sönderknarkade slemhinnor

I trapp 23b kände han dina revben
första gången och du skrattade
klingande
av vällust
Vi minns dina blå ögon fixerade
vid dörrkarmen när akten ägde rum
Du åtsundade en flyktväg
du såg
den inte genom tårsprängda ögon




Fri vers av Membran
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-30 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran