Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen är oumbärlig

egocentriska människor
i tron om att de är oöervinnliga

de går utan lön
i bistra tider oavsett kön

feta plånböcker
sinar fort
i takt med framtiden

den som spar
han har

slag under bältet
trots goda referenser
i bedömning
går ingen säker

 




Fri vers av ia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-31 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP