Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte vänta

 

 

tiden bara går
och jag orkar inte vänta

orkar inte sitta här
för att invänta ett svar

orkar inte längta
efter något som kanske aldrig blir

orkar inte sitta
utan kärleken från dig

orkar inte alls

 




Fri vers av Latifa Baker
Läst 538 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-31 16:26



Bookmark and Share


  micke marin
usch ja inge kul sånt... bra förmedlat!
2009-01-31

  friheten
Vacker skriven om det
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet