Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lust väcks upp av dig


Din närvaro

het som lava

Tillåtande i ditt väsen


Med dig som vän

känner jag mig

mer levande

att bejaka

min innersta lust

inte lika

utstående som ensam


Nu kan jag se i spegeln

Hur naturligt

det är att längta

och bejaka naken åtra


Insupa dess väsen

Ge mig hän

Våga blotta mig

Våga ta risker

Våga klä av mig naken för dig


Utforska ditt erotiska väsen

med alla mina sinnen

Se ditt inre blomstra

på älskogens äng


Mina fingrar längtar efter dig




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 655 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-01-31 18:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Nu kan jag se i spegeln

Hur naturligt

det är att längta

och bejaka naken åtra"

Du är bäst på att beskriva detta ljuvliga tillstånd.

Applåd!
2009-03-08

    ej medlem längre
Skön längtan, sensuellt och vackert skrivet!
2009-02-08

  Ewa Flower
HMMM man kan undra vem som väcker upp dig just nu? Lyckliga du som längtar så! Kram Ewa!
2009-02-06

  Johan Bergstjärna VIP
Inte Ann Smith, inte Maria Wine... inte nån annan än:

Cosmic Johanna, med sin magiska penna.
Denna måste läsas igen.
Bokmärkt.
2009-02-04

  Gunnar Norrman
Så innerlig, varm, kärleksfull och ångande nära dikt. Jag smälter på fläcken!
2009-02-04

  duvan59
Imponerande andas längtan, värme gemenskap samtidigt som den har utrymme för fatasier mellan raderna strålande jag aploderar och bokmärker
kram
Lotta
2009-02-01

  Michaela Dutius
En snäcka som längtan får att öppna sig...vacker och fylld av levande liv
2009-02-01

  Rockalex
Underbar livsbejakande stärker min egen längtan Tack
2009-02-01

  Lejonhjärtas poesi
Ljuva lustar väckta till liv!
2009-02-01

    ej medlem längre
Skön känsla och sensualism i den här texten. Det verkar som om diktjaget öppnar alla sina sinnen mot världen och insuper allt det där vackra och varma som livet ju också ibland kan vara. Finstämt, lustfyllt och livsbejakande med ett väldigt bra och härligt avrundat längtande och konstaterande slut.
2009-01-31

  devilsangel
Underbart, med allt innehåll som behövs...kärlek, passion och åtrå...
2009-01-31

    ej medlem längre
fint detta här!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna