Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påträngande störningar - haiku

Filosofens lugn skingras
hastigt när sinnevärlden
krafsar på dörren




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-01 00:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Mitt öde.
2009-02-04

  halmstrå
Sinnevärldens långa klor!
Vilken skön bild!
2009-02-01

  Carola Zettergren
:):)UNDERBART BRA!!!..känner mig så pass träffad av denna att jag sparar den!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon