Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod

Min vän
mitt blod
hand i hand vi går
du är gammal
jag är ung
du bär på så mycket hämnd

Kan jag förstå?
låt gå

Du är inte ond
som så många säger
för det pratas mycket
och folk lyssnar
utan att ha träffat dig

Mun till mun
pratet vandrar

Snart tror sig alla känna dig
bättre än du känner dig själv

Fumla runt i falskhet
när du kommer
vänder folk dig ryggen
men du ler ändå

Du är hård som sten
på utsidan
med så många ärr
men desto fler
på insidan

Du låter dig aldrig
bli trampad på

Det är jag glad för

För jag har sett
dig
gråta
och
förlåta.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla