Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bege, och se

Bege
och se

våga vandra
på nya stigar

se dig inte som
ett
djur
i en bur

för det är precis vad du blir
om du följer skyltarna

gå med en vän
se och lär
av varandra
för vidare varandras budskap

Vi alla
hinner ju inte hela vägen vandra.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla