Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevittna

Jag skriver från hjärtat
med min omgivning
som portal
och min själ som vittne




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla