Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Jag vet att du bryr dig
det värmer otroligt mycket
ty ensam vill jag aldrig vara

Du finns där
även då
jag sviket

Jag har burit
på ett tungt last
som du
avlastat

Du kommer alltid
att betyda lika mycket
för mig

I livet
så som
i Döden.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 503 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla