Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterväg

 

 

En vinterväg kantad av träd

så vacker

på vänster sida vitgrå nyanser

skuggsida

som kontrast solsidan

med färger som kommer av sol

bakom kurvan gömmer den sig

vägen slingrar sig fram och skiftar i bild

en glänta skymtar bland träden

backar och  orörd snö

inbjuder till att stanna

önskar jag kunnat dela denna stund med dig

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-01 17:30



Bookmark and Share


  Gunsan
... och den speciella lukten av sol och kyla
h'rliga ord och h'rlig bild
2009-02-01

  En strimma av guld
Bilden var så som det kändes. En härlig vinterdag, det är himmelskt.
2009-02-01

  En strimma av guld
Härligt. Ja att dela sina upplevelser med någon är dubbel upplevels. Fortsätt skriv dessa fina naturskildringar.

Kram
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan