Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar vinter




Kyla !

Ytliga andetag
kippande

rörelsen för kort
steget snålt
trippande

förblindad av
kylans blurriga
suddiga yta.

Frost !

Detta att det icke
passiva gräset
mig värmer

att mina utstående
pupiller horisonten
inte når

gör att jag faktiskt
idag fryser.





Fri vers av Vildand VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 07:19



Bookmark and Share


  Trädflickan
Gillar inte heller att frysa så vintern är inte så rolig. Usch!
2009-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Ned med vintern!
Jag tror att den kom i samband med syndafallet.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real