Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Kraftiga känslor
från mitt inre
blödande sår

ont i själen
ont i hjärtat

svårt att andas

Jag våndas

Över mina ord
mina beslut
som har lett mig hit

full av ångest
full av gråt

För varje tår
går det en dag
för tiden går så långsamt
utan dig.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-02 21:35



Bookmark and Share


  Just Emotions
känns väl igen och ååå så ont det kan göra! Du sätter bra ord för det.. applåder*
2009-02-05

  En strimma av guld
Det gör ont långt in i Min själ att läsa detta. Kärlek kan vara smärtsamt.
Skriv och prata av Dig och bearbeta det.

Kram Monica
2009-02-03

  * Ammi *
smärtsam läsning ..
2009-02-02

  Littlesunshine
Fint, det är inte lätt att älska.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla