Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta tystnaden

Jag kunde höra tystnaden

innan din varma röst nådde mitt öra
lättad, men fylld av omtanke

framför mig såg jag dig
med huvudet lätt på sned
hundraprocentigt fokuserad
på budskapet
frågan

än en gång
har du hjälpt mig

jag borde känna glädje
för att du fanns där för mig
just då
i den stunden

men glädjen översköljs av smärtan

gränsen mellan kärlek
och vänskap suddas ut

det gör så ont
att möta tystnaden





Övriga genrer av carimba
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-08-30 20:45



Bookmark and Share


    Mejja
Ja så svårt det kan vara att känna glädjen i det lilla som är där när smärtan är jämnsides. Dessa ord lämnar mig inte. Smärtsamt griper de tag. De sliter inuti. Ont.
2005-09-03

  karenina VIP
vacker o smärtsam. lämnar mig med många tankar
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

carimba