Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obesvarad kärlek..... Det värsta som kan hända.... Kommentera gärna!!


Obesvarad kärlek.....

Jag trodde aldrig jag skulle falla för någon,
men jag föll för dig
Nu ligger jag vi dina fötter
Och lider.......
När du istället trampar på mig....




Fri vers av Missi VIP
Läst 1951 gånger
Publicerad 2005-08-30 21:21



Bookmark and Share


  Megalomania
hehe, värsta bra rimmet på slutet... :) det finns kraft i meningarna.
2005-09-02

    jazzpärlan
Jag förstår hur du känner dig...som en olycklig liten fågelunge. Det här är vad jag också skriver om väldigt ofta, när man är olyckligt kär då skriver man om det.
Om alla känslorna som man går omkring och bär på i sitt hjärta. och man bara längtar efter att "den personen" ska upptäcka en och landa rätt framför en och inte på fel ställe. jag skriver ut min olyckliga kärlek. Det är då jag syns och du med. Fint skrivet av saknad och olycklighet. :-) Känner din sorg.
2005-09-01

  Jessi
Jag vet att obesvarad kärlek är ett helvete...tro mig... Men jag vet oxå att om någon trampar på dig, så res dig upp och gå!
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon