Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid



I nöd och lust
med löfte
om evig trohet
du byter ring
binder
vänskapsband

Livet blir till
band och boja
du längtar frihet
du längtar luft

I fruktan
ger du upp
och intet
löfte
bryts.






Fri vers av Vildand VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 19:02



Bookmark and Share


  Miss Mod
Applåderar
2009-02-03

  Hans Christian
Snyggt skrivet, jo den känslan känns igen.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real