Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något förändrat o med ytterligare en strof...


jag är rik på många skatter II



jag är rik på många skatter
skatter av olika slag
här finns tårediamanter
skrattepärlor äger jag

och jag sjunger och jag dansar
älskar andas och är till
lever mitt i livet
såsom livet självt vill

jag har gått många stigar
sjunkit ner och rest mig upp
jag har kämpat många strider
hållit fast vid nersläckt hopp

nu jag sjunger och jag dansar
älskar andas och är till
lever mitt i livet
såsom livet självt vill

jag har varit sjyssta tjejen
är nu bara den jag är
stark och vacker sträcker på mig
och mot framtiden jag ler

och jag sjunger och jag dansar
älskar andas och är till
lever mitt i livet
såsom livet självt vill








Fri vers av rebecca d
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 19:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Låter verkligen hoppfullt.
Bokmärke.
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d