Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?!

Ploggen
drar
upp
tankarna
till

en kant och låter de falla på hög.
Insnöade spekulationer blir till en naken och slät väg.
Tomt, så tomt när kristaller lyser bort närvaron.

Trottoaren
sjunger
ekande
frågor

Eller är de svar?
Känslorna blir till förvirrade tonåringar,
När en Tankegång blir sandad
mitt i den mumlande staden.

Staden
som
aldrig
får
höra
sitt
namn
igen.





Fri vers av "Dempa"
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 20:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tänkvärt om sandade tankegångar, i en stad, där tomhet och förvirring råder - och inget är som förr
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"